1. Home
  2. Inspired Ontwerpstudio

Inspired Ontwerpstudio

Over Inspired

Inspired is een creatieve ontwerp- en tekenstudio met een passie voor interieur en architectuur. Interieurarchitect Mathijs van Diepen ontwerpt sfeervolle designs voor woonhuizen en bedrijfspanden. Voor het renoveren, verbouwen of inrichten van uw droompand biedt Inspired perspectief van ontwerp tot realisatie. Met een vakkundige en persoonlijke aanpak wordt er gestreefd naar de ideale balans tussen functie en uitstraling.

Architectuur

Inspired helpt u uw huis opnieuw uit te vinden. Met gevoel voor maat en oog voor detail worden de eerste schetsen uitgewerkt tot technische tekeningen. Ondersteund met 3D visualisaties voor een optimale indruk van het eindresultaat. Voor het ontwerp van een unieke aanbouw, uitbouw of interne verbouwing kan de studio uw wensen tot en met de uitvoering vertalen .

Interieur & maatwerk

Thuiskomen begint zodra u de voordeur dichttrekt. Je thuis voelen begint pas zodra uw interieur naadloos aansluit op uw eigen identiteit. Inspired ontwerpt op maat gemaakte interieurs doordrongen van persoonlijkheid. Iedere ruimte, van groot tot klein biedt kansen en unieke inspired© maatwerk oplossingen. Van een waanzinnige droomkeuken tot een unieke badkamer met het ultieme wellness gevoel, de studio kleurt ze voor u in. Door de hechte samenwerking met de interieurbouwers van ’t Klooster kan elk ontwerp ook daadwerkelijk gemaakt worden. Wees welkom voor een vrijblijvend gesprek in ’t Klooster of bij u op locatie. Be Inspired!

Contact

Inspired ontwerpstudio
T. 06-31919820
E. mathijs@inspired-ontwerpstudio.nl
W. inspired-ontwerpstudio.nl

Onze nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze nieuwsbrief!

Woonwinkel ‘t Klooster

De openingstijden

  • Woensdag : 10:00 - 17:00
  • Donderdag : 10:00 - 17:00
  • Vrijdag : 10:00 - 17:00
  • Zaterdag : 10:00 - 17:00

Andere dagen op afspraak