Inspired Ontwerpstudio

Over Inspired

Inspired is een creatieve ontwerp- en tekenstudio met een passie voor interieur en exterieur. Bouwkundig ingenieur Mathijs van Diepen ontwerpt sfeervolle wooncomponenten voor bestaande panden. Voor het renoveren, verbouwen of inrichten van uw droomhuis biedt Inspired perspectief. Met een vakkundige en persoonlijke aanpak wordt er gestreefd naar de ideale balans tussen functie en uitstraling.

Exterieur

Inspired helpt u uw huis opnieuw uit te vinden. Met gevoel voor maat en oog voor detail worden de eerste schetsen uitgewerkt tot technische tekeningen. Ondersteund met 3D visualisaties voor een optimale indruk van het eindresultaat. Voor het ontwerp van een aanbouw, uitbouw of dakkapel kan de studio uw wensen vertalen.

Interieur & maatwerk

Thuiskomen begint zodra u de voordeur dichttrekt. Je thuis voelen begint pas zodra uw interieur naadloos aansluit op uw eigen identiteit. Inspired ontwerpt op maat gemaakte interieurs doordrongen van persoonlijkheid. Iedere ruimte biedt unieke kansen en unieke maatwerk oplossingen. Een tv-meubel voor de woonkamer, een specifieke keuken of een inloopkast voor de slaapkamer, de studio kleurt ze in. Haal uw plattegrond van zolder en bel of mail voor een afspraak! Be inspired!

Contact

Inspired ontwerpstudio
T. 06-31919820
E. mathijs@inspired-ontwerpstudio.nl
W. inspired-ontwerpstudio.nl

OPENINGSTIJDEN

  • Woensdag 10.00 - 17.00 uur
  • Donderdag 10.00 - 17.00 en 19.00 - 22.00 uur
  • Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  • Andere dagen op afspraak